YASAKA / Falck Carbon

Още не е оценен Напишете мнение
Наличност:
Изчерпана наличност
Модел:
YASAKA / Falck Carbon
Производител:
Yasaka Japan / Sweden

лед тестването на различни видове карбон, комбинации и дебелини на слоевте и използвайки японския Premium Carbon (JPC) и пет слоя фурнир с точна дебелина, в Ясака получихме перфектната конструкция. Последното предизвикателство да се получи перфектното дърво за Матиас беше методът на залепване.

274.20лв.

YASAKA / Falck Carbon

В продължение на няколко години Mattias Falck играе с Yasaka MA LIN SOFT CARBON и постоянно се изкачва в  световната ранглиста.

Матиас обаче помоли специалистете във фабриката за дървета на Ясака да разработи малко по-бързо дърво, но все пак с възможно най-голямо усещане за топката. След тестването на различни видове карбон, комбинации и дебелини на слоевте и използвайки японския Premium Carbon (JPC) и пет слоя фурнир с точна дебелина, в Ясака получихме перфектната конструкция. Последното предизвикателство да се получи перфектното дърво за Матиас беше методът на залепване.

Няколко месеца преди WTTC 2019 Матиас започна да използва новото дърво и резултатите му бяха наистина добри: полуфинал в World Tour Platinimum Qatar Open и сребърният медал на световното първенство в Будапеща.

Yasaka FALCK CARBON е дърво за взискателния играч,  търсещ най-новите технологии. FALCK CARBON предлага подобаващ баланс между скорост и чувство за атакуващия играч.

Скорост : 20

Контрол : 14+

Sweet-spot : Супер голям

Дебелина на главата : 6.0мм

 

За ваше удобство.
Можете да проверите с какво тегло са наличните дървета от опцията "Дръжка и Тегло" в дясно от снимката на продукта.

 

 

Характеристики
Скорост Дървета Нападателни дървета
Слоеве 7 Слоя (5дърво+2 Композит)
Напишете мнение