Tuttle / Captain Carbon ALC

Още не е оценен Напишете мнение
Наличност:
В наличност
Модел:
Tuttle / Captain Carbon ALC
Производител:
Tuttle China

Captain Carbon ALC е едно от флагманите от тази тесия професионални дървета на Tuttle. Класическа структура от 7 слоя ( 5 дърво + 2 карбон) и дълбока вещина в напасването имоткрива нови хоризонти за модерна нападателна игра.  Captain Carbon се отличава с забалежителна мощ и директност, тъй като Арилейт-карбоновите слоеве са изнесени по-навън в структурата. Captain Carbon ALC не е еластично дърво и е подходящо за всеки, който изповядва атака на трета топка. Въпреки скоростта си Captain Carbon ALC има отличен баланс между скорост и контрол.

100.67лв.

Tuttle / Captain Carbon ALC

Нов Модел (2022)

Captain Carbon е новата високотехнологична серия дървета на Китайския производител на Tuttle. Тази серия дървета бележи нов етап от развитието на компанията. Качеството на тези дървета е на съвсем ново и много високо ниво. Tuttle винаги са имали репутация на бранд, предлагащ бюджетни решения, но дървета от серията Captain Carbon се отличават с дълбоко разбиране на нуждите на съвремения тенис на маса,напълно професионални решения и качество, което не отстъпва по нищо на най-големите световни марки. Въпреки забележителното си качество, дърветата от серията Captain Carbon си остават напълно достъпни, защото ако присъстваха в каталога на друга марка биха стрували два пъти повече.

Captain Carbon ALC е едно от флагманите от тази тесия професионални дървета на Tuttle. Класическа структура от 7 слоя ( 5 дърво + 2 карбон) и дълбока вещина в напасването имоткрива нови хоризонти за модерна нападателна игра.  Captain Carbon се отличава с забалежителна мощ и директност, тъй като Арилейт-карбоновите слоеве са изнесени по-навън в структурата. Captain Carbon ALC не е еластично дърво и е подходящо за всеки, който изповядва атака на трета топка. Въпреки скоростта си Captain Carbon ALC има отличен баланс между скорост и контрол.


Несравнимо съотношение на качество към цена.

Скорост: 9.7

Контрол: 8.7

Дебелина на главата : 5.9 мм


За ваше удобство.
Можете да проверите с какво тегло са наличните дървета от опцията "Дръжка и Тегло" в дясно от снимката на продукта.

 

Характеристики
Скорост Дървета Нападателни дървета
Слоеве 7 Слоя (5дърво+2 Композит)
Напишете мнение