Red+Black / Kazak C

Още не е оценен Напишете мнение
Наличност:
В наличност
Модел:
Red+Black / Kazak C
Производител:
Red + Black

Kazak C е двускоростно дърво, предназаначено за модерна дефанзивна игра, която залага на всички възможни вариации на въртенето на топката.

274.20лв.

Red+Black / Kazak C

  Ръчно изработените дървета на Red+black се отличават с красив дизайн, луксозна опаковка и взискателен контрол на качеството. Всяко дърво е с уникална идентификация и дава възможност на притежателя му да колекционира тези удивителни дървета. Внимателно селектираните естесвени дървени материали и комбинацията от композитни нишки от най-високо качество са част от уникалните характеристики на тези дървета.

ЕСКИЗНА СЕРИЯ 

Ескизната серия дървета на Red+Black е перфектна комбинация между  новите композитни материали (Карбон,Базалт,Арамид, Синтек, Зилон) и внимателно подбрани дърени слоеве.

Специалната селекция материали, иновативните методи на слепване между слоевете и употребата на различни смоли и лепила превръщат тези ръчно изработени дървета в произведения на изкуството. Всеки копонент е внимателно изчислен и тестван. Дръжката е невероятно удобна, балансът е внимателно изчислен, така, че да предлага най-подходяща траектория на топката.

Kazak C е двускоростно дърво, предназаначено за модерна дефанзивна игра, която залага на всички възможни вариации на въртенето на топката. Kazak C е адаптирано към новия стндарт на топките 40+. Това забележително дърво притежава много голяма игрална зона, а топката остава дълго време на него, което създава много меко чувство. Kazak C прижава страхотна сила от форхендовата страна и е способно да придаде много скорост при взепана атака. Дървото е подходящо за най-разнообразни фалцови вариации както при сервиз така и при разигравания в близост до масата. Благодарение на по-бавната си бекхендова страна Kazak C е подходящо за употреба на дълги и средни зъби, както и на антитопспин гуми. За ваше удобство.
Можете да проверите с какво тегло са наличните дървета от опцията "Дръжка и Тегло" в дясно от снимката на продукта.

 

Характеристики
Скорост Дървета Двускоростни Дървета
Слоеве 6 Слоя (5дърво+1 Композит)
Напишете мнение