Red+Black / Guardian

Още не е оценен Напишете мнение
Наличност:
В наличност
Модел:
Red+Black / Guardian
Производител:
Red + Black
195.80лв.

Red+Black / Guardian

  Ръчно изработените дървета на Red+black се отличават с красив дизайн, луксозна опаковка и взискателен контрол на качеството. Всяко дърво е с уникална идентификация и дава възможност на притежателя му да колекционира тези удивителни дървета. Внимателно селектираните естесвени дървени материали и комбинацията от композитни нишки от най-високо качество са част от уникалните характеристики на тези дървета.

All Wood дърветата на Red+black предлагат уникална селекция на дървените фурнири, специфичен технилогичен процес по слепването им и извънредно отношение към детайла, което е типично за всичко произведено от тази марка. Дърветата от тази серия са готови да възнаградят всеки играч, който иска да играе с класическо по структура дърво , отличаващо се с ръчна изработка и уникалност .

Guardian е последна разработка на защитно острие с LINEAR RESPONSE SYSTEM за новите топки. Увеличено време за престой при сервиз и връщане, което позволява по-голямо обръщане на въртенето. Пълно освобождаване на енергията при ралито за невероятна скорост. Всичко това е съчетано в ракета с изключителен контрол върху трудни и разнообразни технически удари. За защитници с добри умения в атака.

Стратегия : Защитна  (Deff)За ваше удобство.
Можете да проверите с какво тегло са наличните дървета от опцията "Дръжка и Тегло" в дясно от снимката на продукта.

 

Характеристики
Скорост Дървета Дървета за отбрана
Слоеве 5 Слоя Дърво
Напишете мнение