• Hallmark / Tactics LP

Hallmark / Tactics LP

Още не е оценен Напишете мнение
Наличност:
В наличност
Модел:
Hallmark / Tactics LP
Производител:
Hallmark United Kingdom

Tactics LP е по всяка вероятност най-впечатляващата иновация по отношение на материал, направена от професионалния производител на екипировка за тенис на маса Hallmark. 

76.24лв.

Hallmark / Tactics LP (дълъг зъб)

 Ново (Модел 2021)

Tactics LP е по всяка вероятност най-впечатляващата иновация по отношение на материал, направена от професионалния производител на екипировка за тенис на маса Hallmark. Tactics LP e дълъг зъб (трева) , специално проектиран за игра с новата токпа, който притежава невериятен ефект на "обръщане" (ривърс)на топката.

Пъпките на Tactics LP са изключително дълги и са на ръба на позволените регулации на МФТМ. Пъпките също така са с релеф по горната си част и са много пироки. Тази структура и геометрия гарантира за много нисък отскок на топката, както и за силно смущаващ "свличащ" ефект.

При блокиране в близост до масата Tactics LP е лесен за управление и е доста прощаващ. Дори и най-яростните топспини могат да бъдат върнати с лекота. В допълнение Tactics LP е способен да създава необичайни фалцове, което създава отчайващи ситуации за Вашите опоненти.

Стратегия на игра : дефанзивна / подложка

Контрол : 97

Фалц : 107

Скорост : 50

 

Характеристики
Вид Гуми Дълги Зъби
Скорост Гуми Гуми за отбрана
Напишете мнение