• Gewo / Codexx EL Pro 52

Gewo / Codexx EL Pro 52

Още не е оценен Напишете мнение
Наличност:
В наличност
Модел:
Gewo / Codexx EL Pro 52
Производител:
Gewo Germany

Новата серия гуми Codexx на Немския производител на професионална екипировка за тенис на маса Gewo вече е в Наличност! Codexx е проектирана като перфектна комбинация между Европейските и Китайските традиции в производството на състезателни гуми. 

88.00лв. 69.90лв.

Спестявате 18.10лв.

Изтича след: 10 7 49 49

 Gewo / Codexx EL Pro 52

Тази иноватиивна комбинация от технологии ще бъде фундамент за вашия успех!

Новата серия гуми Codexx на Немския производител на професионална екипировка за тенис на маса Gewo вече е в Наличност! Codexx е проектирана като перфектна комбинация между Европейските и Китайските традиции в производството на състезателни гуми. Тази серия гуми комбинира твърда подложка с леко лепкава повърхност на гумата, без обаче да губи елсатичността си посредством новата технология (Architect Technology). Codexx са гуми адаптирани към еволюцията в съвременния тенис на маса и са предназначени за опасни уинъри в близост до масата. В сравнение с популярната вече серия гуми Nexxus Hard , Codexx създава дори повече ротация и освобождава огромен енергиен трансфер у топката.

Създадена специално за експлозивна игра в близост до масата, новата гума на Gewo Codexx EL Pro 52 (Elastic Power) предлага скорост, фалц и стбилност на ударите. Тази гума ще разкрие пълния си потенциал в атакуващи ситуации, докато Ви осигурява достатъчно контрол, за да отиграете ситуацията, когато опонентът Ви превари в атаката.

Характеристики:

-       Отлични фалцови характеристики за отваряш топспин

-       Перфектно представяне при сцепление с топката, без приплъзване и изпускане на топката.

-       Мощ и стабилност за игра проектирана около експлозивни удари в близост до масата.

Технология Arc Hit Technology (Architect)

В безкрайни часове тестове, екипът разработчици на Gewo в едно със състезателите на марката, разработиха решение за комбинация от твърда подложка и контролирана мощ. С помоща на нова технология за слепване на подложката и горницата на гумата – революционната ARC Hitting Technology , се постига парабола на топката, която е пределно заредена с въртене. Дългите тректории при топспин, както и рязкато снишаване на топката ще поставят вашите опоненети под огромно напрежение. Тази серия гуми комбинира твърда подложка с леко лепкава повърхност на гумата, без обаче да губи елсатичността си посредством новата технология (Architect Technology). Codexx са гуми адаптирани към еволюцията в съвременния тенис на маса и са предназначени за опасни уинъри в близост до масата. 

 

Скорост : 135

Фалц : 128

Контрол : 81

Твърдост на подложката :  Твърда

Стратегия :  Офанзивна 

 

Характеристики
Вид Гуми Гладки Гуми
Скорост Гуми Гуми за нападателна игра
Напишете мнение